Zo werkt Familiebox
1. Stel jouw menu samen


Kies welke gerechten jullie aankomende week op tafel willen zien. Het wordt een feestje, want wij bieden wekelijks 12 nieuwe, verrassende recepten aan! 

2. Ontvang je box


Wij kloppen bij je aan met alle ingrediënten die je nodig hebt. Zo kan je de hele week genieten van een gevulde koelkast!

3. Kook en geniet samen


Bij Familiebox bedenken we heerlijke en volwaardige maaltijden voor je en halen alle boodschappenstress weg zodat jij het plezier van koken kunt ontdekken.

ETEN JULLIE VOLGENDE WEEK LEKKER MEE?


Kies uit 12 gerechten en bepaal jouw favoriete bezorgmoment!

Doperwten pasta met crispy chicken

Chipolata platbroden

Bloemkoolcurry met verborgen wortel-gehaktballetjes

Zo denken onze klanten erover...
 "Je kunt bij Familiebox kiezen uit diverse maaltijden, wat ik heel fijn vind. De maaltijden zijn allemaal zeer gevarieerd en met veel groente. Het aan- en uitzetten van de leveringen gaat heel gemakkelijk in je persoonlijke account. Zo kun je per week beslissen of je een box wilt ontvangen of niet. Vooral het vlees en de groente van Familiebox zijn van uitstekend niveau. Heb ze bij geen andere maaltijdbox zo vers en mals ontvangen. Zeker een aanrader dus!"

Angelique W. 

 

"Na vele rond zoeken en reviews lezen van andere partijen zoals HelloFresh hebben wij gekozen voor De Familiebox. Leuke recepten en ook leuke recepten voor als je kinderen hebt. Ook is het eten nog mooi vers als het voor je deur staat."

Manuel S.

"Heerlijke maaltijden van De Familiebox! Zeer gevarieerd keuzemenu van 12 recepten. Daarom zit er altijd wel wat bij. Veel verschillende groente in steeds weer een ander soort gerecht. De keuze is reuze, zoals noodles, rijst, pasta, wraps, flammkuchen. Met vlees, vis of een lekkere vleesvervanger. De gerechten zijn ook ook kindvriendelijk de een spreekt de kinderen net iets beter aan dan de andere, maar dan komt de keuze optie goed van pas. Ja, echt een aanrader."

Noa S.

#defamiliebox op Instagram