1 |
Breng twee pannen met water aan de kook voor de eieren en de zilvervliesrijst. Kook de eieren in 6 min middelhard en kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. |
2 |
Snijd de gele paprika in reepjes. Verhit een wokpan met wat olie en bak de paprika op hoog vuur in 4-5 min bruin. Zet het vuur iets lager en voeg de babyspinazie in delen toe en bak tot deze volledig geslonken is. |
3 |
Giet de eieren af en laat schrikken onder koud water. Verhit in een kleine koekenpan wat olie en voeg hier de specerijen aan toe. Bak kort aan zodat de geuren goed vrij komen en voeg vervolgens de kokosmelk en pindakaas toe. Laat 3-4 min koken tot de curry een beetje is ingedikt. |
4 |
Snijd ondertussen de limoen in partjes en de koriander fijn. Pel de eieren en snijd door de helft. |
5 |
Schep de rijst op samen met de groenten. Verdeel hier de currysaus en eieren overheen en garneer met limoen, koriander en pinda’s. |