1 |
Breng een pan met water aan de kook voor de volkoren spaghetti. Kook de spaghetti gaar volgens de instructies op de verpakking. |
2 |
Snijd de cavolo nero fijn. Borstel de kastanjechampignons schoon en snijd in plakjes. Snipper de rode ui fijn. Snijd de kipfilet in blokjes. |
3 |
Verhit olie in een ruime wok- of hapjespan. Fruit de rode ui 1-2 min op laag vuur. Voeg de kipblokjes toe en bak 3-5 min op middelhoog vuur. Voeg de cavolo nero en kastanjechampignons toe aan de pan en bak 3-5 min mee. |
4 |
Pers de knoflook uit en meng met de olijfolie in een kom. Breng op smaak met peper en zout. Giet de spaghetti af en roer samen met de knoflookolie door de pan met groenten. Verwarm 2-3 min mee. Rasp de Italiaanse kaas fijn en hak de krulpeterselie fijn. Serveer de pasta met Italiaanse kaas en krulpeterselie. |