1 |
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier en rol het flammkuchen deeg hierop uit. |
2 |
Snipper de rode ui fijn en pers de knoflook uit. Roer de knoflook door de crème fraîche heen en breng op smaak met peper en zout. Smeer de crème fraîche over het flammkuchendeeg uit. Rasp de Italiaanse kaas fijn en strooi over de laag crème fraîche. |
3 |
Snijd dunne plakken van de courgette. Dit kan met een mes maak ook met een dunschiller of kaasschaaf. Snijd vervolgens de groene asperges in de lengte doormidden. Verdeel de plakken courgette over het deeg en leg de groene asperge hier bovenop. Verdeel de rode ui over de flammkuchen en schuif het geheel 15-17 min in de oven. |
4 |
Haal uit de oven wanneer de groenten gaar zijn en het deeg mooi goudbruin. Snijd in stukken en serveer direct. |