en champignons en peultjes
1 | Breng een pan met water aan de kook en bereid de mienoedels zoals aangegeven op de verpakking. | ||||
2 | Snijd de peulen, de rode paprika en de champignons in dunne reepjes. Snijd daarna ook de kipdijfilet in reepjes. | ||||
3 | Verhit een scheutje olijfolie in de koekenpan/wokpan en bak hierin de kipdijfilet voor 4-6 min goudbruin en gaar. Voeg vervolgens de gesneden groenten toe en bak het geheel voor 5-6 min op hoog vuur. Schud hierbij de pan regelmatig of roer goed door. | ||||
4 | Voeg de sojasaus en de (bruine) suiker toe aan de pan en bak voor 1-2 min. Voeg vervolgens de noedels (afgegoten) toe aan de pan met groenten en meng het geheel. | ||||
5 | Snijd de bosui in ringetjes en verdeel deze over de noedels. Serveer het gerecht direct, eet smakelijk! | ||||
Ingrediƫnt | 2 pers. | 3 pers. | 4 pers. | 5 pers. | Eenheid |
Chinese eiermienoedels | 150 | 225 | 300 | 375 | gr |
Kipdijfilet | 200 | 300 | 400 | 500 | gr |
Peulen | 100 | 150 | 200 | 250 | gr |
Rode paprika | 0,5 | 0,75 | 1 | 1,5 | st |
Champignons | 200 | 300 | 400 | 500 | gr |
Bosui | 1 | 1,5 | 2 | 2,5 | st |
Ingrediƫnt | 2 pers. | 3 pers. | 4 pers. | 5 pers. |
Olijfolie |
|
|
|
|
Peper & zout |
|
|
|
|
Sojasaus* (el) | 2 | 3 | 4 | 5 |
(Bruine) suiker (el) | 1 | 1,5 | 2 | 2,5 |
* Dit product niet in huis? Voeg deze toe aan je bestelling na het kiezen van je recepten.
Kookpan, Koeken-/Wokpan
Energie (KJ) 2969, Energie (kcal) 714, Eiwit (g) 29, Koolhydraten (g) 60, Koolhydraten waarvan suikers (g) 10Vetten totaal (g) 37, Vetten waarvan verzadigd (g) 16, Vezels (g) 12, Zout (g) 0.7
Dit gerecht bevat: Gluten, Ei, Soja*
*Kan sporen van andere allergenen bevatten.