Gevouwen wrap met gehakt en kaas

met champignons en groene paprika

20-25 min
Rund
Varken

Bereiding

1 Snipper de ui en snijd de groene paprika en champignons in kleine blokjes.
2 Zet 2 koekenpannen op het vuur en verhit hierin een scheutje olijfolie. Bak in één pan de uien samen met het gehakt en voeg hier de specerijen aan toe. Breek het gehakt op met een houten lepel en bak op mediumhoog vuur voor 5-6 min. Bak in de andere pan ondertussen de paprika en champignon blokjes in wat olijfolie voor 5-6 min.
3 Neem vervolgens een wrap en snijd hem in vanaf de zijkant totaan het midden van de wrap. Beleg nu een hoek (1/3) van de wrap met de geraspte kaas, 1/3 met het gehakt en de laatste hoek met de groenten.
4 Vouw daarna voorzicht de wrap op door eerst de kant met de geraspte kaas over het gehakt heen te vouwen en vervolgens deze over de kant met de groenten.
5 Verhit opnieuw een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak hierin de wrap aan beide kanten goudbruin. dit duurt ongeveer 1-2 min per kant, druk de wrap tussendoor goed aan.
6 Herhaal dit voor de overige wraps en serveer direct. Eet smakelijk!

Wat we sturen

Ingrediënt 2 pers. 3 pers. 4 pers. Eenheid
Ui  0,75 1 1,5 st
Groene paprika 1 1,5 2 st
Champignons 200 300 400 gr
Half om half gehakt 200 300 400 gr
Knoflookpoeder, gerookte paprikapoeder, uienpoeder 4 6 8 gr
Wraps 4 6 8 st
Geraspte kaas 50 75 100 gr

Wat je zelf in huis moet hebben

Ingrediënt
Olijfolie
Peper en zout

Kookgerei

Koekenpannen (2x)

Voedingswaarde

Energie (KJ) 3000, Energie (kcal) 719, Eiwit (g) 35, Koolhydraten (g) 46, Koolhydraten waarvan suikers (g) 5, Vetten totaal (g) 41, Vetten waarvan verzadigd (g)        14, Vezels (g) 6, Zout (g) 2.4

Allergenen

Gluten, Melk