met champignons en groene paprika
1 | Snipper de ui en snijd de groene paprika en champignons in kleine blokjes. | ||||
2 | Zet 2 koekenpannen op het vuur en verhit hierin een scheutje olijfolie. Bak in één pan de uien samen met het gehakt en voeg hier de specerijen aan toe. Breek het gehakt op met een houten lepel en bak op mediumhoog vuur voor 5-6 min. Bak in de andere pan ondertussen de paprika en champignon blokjes in wat olijfolie voor 5-6 min. | ||||
3 | Neem vervolgens een wrap en snijd hem in vanaf de zijkant totaan het midden van de wrap. Beleg nu een hoek (1/3) van de wrap met de geraspte kaas, 1/3 met het gehakt en de laatste hoek met de groenten. | ||||
4 | Vouw daarna voorzicht de wrap op door eerst de kant met de geraspte kaas over het gehakt heen te vouwen en vervolgens deze over de kant met de groenten. | ||||
5 | Verhit opnieuw een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak hierin de wrap aan beide kanten goudbruin. dit duurt ongeveer 1-2 min per kant, druk de wrap tussendoor goed aan. | ||||
6 | Herhaal dit voor de overige wraps en serveer direct. Eet smakelijk! | ||||
Ingrediënt | 2 pers. | 3 pers. | 4 pers. | Eenheid |
Ui | 0,75 | 1 | 1,5 | st |
Groene paprika | 1 | 1,5 | 2 | st |
Champignons | 200 | 300 | 400 | gr |
Half om half gehakt | 200 | 300 | 400 | gr |
Knoflookpoeder, gerookte paprikapoeder, uienpoeder | 4 | 6 | 8 | gr |
Wraps | 4 | 6 | 8 | st |
Geraspte kaas | 50 | 75 | 100 | gr |
Ingrediënt |
Olijfolie |
Peper en zout |
Koekenpannen (2x)
Energie (KJ) 3000, Energie (kcal) 719, Eiwit (g) 35, Koolhydraten (g) 46, Koolhydraten waarvan suikers (g) 5, Vetten totaal (g) 41, Vetten waarvan verzadigd (g) 14, Vezels (g) 6, Zout (g) 2.4
Gluten, Melk